За нас

Dental thing

Добре дошли в Dental Thing!

Нашата компания е лидер в дистрибуцията на стоматологични материали и консумативи. С установяването ни в София през 1992 г. ние поехме на път, който ни превърна в надеждна и уважавана фирма в индустрията.

Мисия и визия

Мисията на Dental Thing е да бъдем нещо повече от доставчик. Ние се стремим да сме доверен партньор, подкрепящ денталните практики при предоставянето на изключителна грижа за пациентите.

За нас

Dental thing

В течение на повече от три десетилетия ние се усъвършенствахме натрупахме опит и се утвърдихме като конкурентна сила на пазара. Нашият ангажимент към удовлетвореността на клиентите, съчетан с гъвкавост и точност като доставчици, ни отличава от конкуренцията. Разбираме важността на бързото и надеждно обслужване и затова то е в основата на нашия процес.

Днес, се гордеем, че обслужваме над 1500 редовни клиенти от всички краища на страната. Тази обширна аудитория е доказателство за доверието, което са ни гласували, и за дългосрочните взаимоотношения, които сме изградили. Нашето сътрудничество се простира до повече от 250 доставчици, което позволява да предлагаме широка гама от висококачествени дентални продукти, за да отговорим на различните потребителски нужди.

За нас в цифри

1500
Редовни клиента
250
Доставчика
31
Години на пазара
2000
Артикула

Този онлайн магазин е създаден по проект BG-RRP-3.005-1362-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “, реализиран от МЛ-92 ЕООД и e с финансовата подкрепа на Механизма за възстановяване и устойчивост по програма за икономическа трансформация към компонент „Интелигентна индустрия“ от Национален план за възстановяване и устойчивост.